REKLÁMFILMEK

PC ARÉNA TV SPOT

A PC ARÉNA TV SPOTJA ÉS NEMZETKÖZI IMÁZSFILMJE. A rövid reklámfilm koncepciója az volt, hogy legyen mai, trendi, és legyen egyértelmű üzenete a vásárlók felé. A film forgatókönyvét, a szükséges kellékek beszerzését, a helyszíneket, színészeket, valamint a forgatást és utómunkát is cégünk kivitelezte.

CoffeeLike rövid reklám

Újabb Arénás filmünk: A laptop útja

A Cipő – tv spot

Az Országos Filmfesztiválon díjat nyert filmünket forgattuk újra 2016-ban, modernebben, az új technikánkkal és komoly utómunkával. Ez a rövidebb verzió. Egy világhírű magyar termékről és készítőjéről forgott a film. Érdemes megtekinteni. A téma kiemelése a fekete-fehér háttér előtt többhetes utómunkát igényelt.

Magistral fotózás

Motohotwear tv spot

BRENNTAG reklámfilm

A Brenntag részére nemzetközi image film és reklámfilm készült. A Brenntag az egész világon jelen van több mint 530 telephellyel 74 országban, multinacionális hálózatként. A Brenntag Hungária a világpiac vezető vegyi anyag disztribútor cégének magyarországi leányvállalataként összeköti az egész világ vegyipari szereplőit. Ennek bemutatásaként készítettünk egy hosszabb image filmet és egy rövidebb reklámfilmet.

 HAJDU reklámfilm

Klasszikus reklámfilm készült a HAJDU hőszivattyús forróvíztárolójáról televíziós és általános felhasználásra.

Kulcs Soft reklámfilm

A filmben egy tanyán találjuk magunkat, ahol Pistabá megismerkedik a mobiltelefonos számlázás előnyeivel. A reklámfilmnek nagy nézettsége és nagyon sok, szinte csak pozitív kommentje volt a cég Facebook oldalán és a világhálón. A reklámfilm hatásfoka az eladások kiugró emelkedésével volt mérhető.

KITE Zrt. reklámfilm és image film

A KITE Zrt. számára 13 forgatási napon és 2 hónapos utómunkával többféle filmet készítettünk. Ez az egyik rövidebb verzió, az image film kategóriában látható a hosszabb film is. A teljes gyártás volt a feladatunk a forgatókönyvtől a bemutatóig.

Amalgerol reklámfilm

A Cheminova számára több filmet készítettünk. A reklámfilm ötletét és forgatókönyvét, a szükséges kellékek beszerzését, a helyszíneket, színészeket, a gyártó stáb kiválasztását, és a teljes utómunkát is ránk bízták.

SAP reklámfilm

Pillangótükör reklámfilm

Vermix reklámfilm

Valdor reklámfilm

Bonzopláza reklámfilm

CAD terv reklámfilm

Bán lámpa reklámfilm

My77 tv spot

3d nyomtató reklámfilm