IMÁZSFILMEK

Ormos Intézet imázsfilm

Az Ormos Intézetnek készítettünk imázsfilmet.

Bourns toborzó imázsfilm

A Bourns Hungary az amerikai multinacionális vállalat Magyarországi lokációjaként azt kérte, hogy miközben bemutatjuk a magyar vállalat szolgáltatásait és termékeit, a hangsúlyt a munkaerő toborzó hatásra összpontosítsuk. A leendő dolgozók toborzása fontos a cég számára.

Egy film az Arénának: a laptop útja

Bourns toborzó és imázsfilm rövid

A Bourns gyár az egyik legkedvesebb megrendelőnk, nagyon jó hangulatban telt a négynapos forgatás velük. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a lehetőségekhez képest kiváló filmet készítsünk.

Bonafarm imázsfilm

2016-ban tíz forgatási napon át készült a Bonafarm imázsfilmje és nyolc üzletágukat bemutató filmjei is. Ezek közül itt az imázsfilmet mutatjuk be. A Bonafarm igénye az volt, hogy egyszerűen és nagyon szép felvételekkel mutassuk be cégük főbb tevékenységeit a termőföldtől az asztalig.

MAGYARMET imázs- és gyártásfilm

Magistral fotózás werk

Batz imázsfilm

A BATZ papucsok, lábbelik gyártója egy olyan image filmet szeretett volna készíttetni, amelyben a felhasználási módok és a gyártás is meg van mutatva.

EVDSZ kampányfilm

Az EVDSZ szakszervezet kampányfilmje arra hívja fel a figyelmet, hogy miért érdemes manapaság szakszervezeti tagnak lenni. A film sajátos megközelítésben, a mai szabványoktól eltérően mutatja be a tagság előnyeit.

 Keyprice cartoon

Ezt a félig animációs, félig forgatott filmet a Kulcs Soft Zrt. részére gyártottuk. A Kulcs Soft egyik termékének amerikai kampánya részeként készült.