IMÁZSFILMEK

Ormos Intézet imázsfilm

Az Ormos Intézetnek készítettünk imázsfilmet. A filmben látható szereplők nagyrészt statiszták, színészek, de az Intézet saját dolgozói is szerepet vállaltak a produkcióban.

Bourns toborzó imázsfilm

A Bourns Hungary az amerikai multinacionális vállalat Magyarországi lokációjaként azt kérte, hogy miközben bemutatjuk a magyar vállalat szolgáltatásait és termékeit, a hangsúlyt a munkaerő toborzó hatásra összpontosítsuk. A leendő dolgozók toborzása fontos a cég számára.

CoffeeLike imázsfilm

BRENNTAG nemzetközi imázsfilm

Claessens imázsfilm

A Claessens nemzetközi vállalat részére imázsfilmet és egy toborzó videót, valamint egy hosszabb szakmai filmet is készítettünk, a telephelyre érkező látogatók számára. A film a cég vezetésének a mezőgazdasághoz, állattartáshoz való különleges kötődését emeli ki, amely megkülönbözteti a Claessens Group vállalatot a hasonló vállalkozásoktól.

IMAGE FILM

TOBORZÓ VIDEÓ

A Brenntag részére nemzetközi image film és reklámfilm készült. A Brenntag az egész világon jelen van több mint 530 telephellyel 74 országban, multinacionális hálózatként. Készült hosszú és rövidebb film is. Arra törekedtünk, hogy a Brenntag Hungária részére egy minden pillanatában tartalmas alkotást készítsünk.

Celanese toborzó imázsfilm

Legújabb, folyamatban lévő megbízásunk a Celanese nemzetközi vállalat imázsfilmje, amelynek készítésekor fontos szempont volt a jó hangulat közvetítése, mivel a filmben a Celanese dolgozók optimista jövőképét, illetve a kellemes légkört, karrierlehetőséget is ki kellett emelnünk. A film a „toborzó imázsfilm” kategóriába sorolható, és nagyon jól sikerült.

PC Aréna imázsfilm

A PC Aréna egy többmilliárd Ft éves forgalmat bonyolító nagykereskedés. Megújult telephellyel várják kiskereskedők és cégek megrendeléseit.

És még egy film az Arénának: a laptop útja

Bourns toborzó és imázsfilm rövid

A Bourns gyár az egyik legkedvesebb megrendelőnk, nagyon jó hangulatban telt a négynapos forgatás velük. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a lehetőségekhez képest kiváló filmet készítsünk.

TECH-CON nemzetközi imázsfilm

Arra törekedtünk, hogy a Tech-Con Group részére egy minden pillanatában lebilincselő, tartalmas alkotást készítsünk. A filmet 4 napon keresztül forgattuk, több országban.

Bonafarm imázsfilm

2016-ban tíz forgatási napon át készült a Bonafarm imázsfilmje és nyolc üzletágukat bemutató filmjei is. Ezek közül itt az imázsfilmet mutatjuk be. A Bonafarm igénye az volt, hogy egyszerűen és nagyon szép felvételekkel mutassuk be cégük főbb tevékenységeit a termőföldtől az asztalig.

KITE imázsfilm

A Kite Zrt. image filmjének forgatókönyve, rendezése, a stáb kiválasztása és irányítása volt a feladat 13 forgatási napon és 2 hónapos utómunkával.

Arriva imázsfilm

Az Arriva számára írt forgatókönyvben egy plüssmaci elveszik, és végigutazza a négy európai várost, melyben az Arriva európai közlekedési szolgáltatása folyik. A történet végén a maci hazatalál a kislányhoz. A 8 forgatási nap szervezése külföldön és belföldön komoly előkészítést igényelt. Az utómunka 1 hónapig tartott.

MAGYARMET imázs- és gyártásfilm

Magistral fotózás werk

Batz imázsfilm

A BATZ papucsok, lábbelik gyártója egy olyan image filmet szeretett volna készíttetni, amelyben a felhasználási módok és a gyártás is meg van mutatva.

HAJDU cégbemutató film

A HAJDU egy tradicionális vállalat, már gyermekként is láthattunk reklámokat a HAJDU-tól. Ebben a filmben nem a gyártást mutatjuk be, hanem általánosan a céget. Ezen kívül készült számukra külön reklámfilm is, amely a Reklámfilmek között tekinthető meg.

EVDSZ kampányfilm

Az EVDSZ szakszervezet kampányfilmje arra hívja fel a figyelmet, hogy miért érdemes manapaság szakszervezeti tagnak lenni. A film sajátos megközelítésben, a mai szabványoktól eltérően mutatja be a tagság előnyeit.

 VT Transman pr film

Az Arriva film jeleneteivel tarkított újabb film a VT Transman számára készült (partner vállalatok). A VT Transman nyerte el 300 új Citaro buszával a főváros közlekedési pályázatát.

Keyprice cartoon

Ezt a félig animációs, félig forgatott filmet a Kulcs Soft Zrt. részére gyártottuk. A Kulcs Soft egyik termékének amerikai kampánya részeként készült.

 BM pr film

A Belügyminisztérium projektfilmjeinek célja az volt, hogy a szabaduló fogvatartottak társadalomba, a munka világába történő integrációját segítse.