KAPCSOLAT, RÓLUNK

A Bourns gyártól alábbi levelet kaptuk a forgatás után:

Szeretnék köszönetet mondani az elmúlt 4 nap munkájáért, a fiúkkal a munka gördülékenyen ment és ezen felül nagyon jó hangulatban, aminek köszönhetően minden szereplőnk egy igazi és megismételhetetlen élménnyel gazdagodott. A forgatás közben hála nekik, mindenből a legjobbat tudtuk kihozni. Kiváló és profi kis csapatod van, örülök, hogy velük dolgozhattam együtt!

Érdeklődés, megrendelés: Telefon: 06-70-315-7815
E-mail: kapcsolat@impactfilm.hu
http://www.facebook.com/impactfilm.hu

Szolgáltatásaink:

Filmgyártás – teljeskörű bonyolítás
Videó utómunka, videovágás 
Reklámszövegírás

AZ ÉVEK SORÁN IMAGE FILM, REKLÁMFILM ÉS VÁLLALATI TOBORZÓVIDEÓK SPECIALISTÁVÁ FEJLŐDTÜNK, A FILMGYÁRTÁS BÁRMELY TERÜLETÉN KIEMELKEDŐT ALKOTUNK!

A Filmhíradó Mozgóképműhely Kft. (Impactmédia, Impactfilm és Károlyi Filmstúdió) tv spotok, reklámfilmek-, image filmek gyártásával foglalkozó vállalkozás.
Készítünk nemzetközi színvonalú image filmeket, és kisebb produkciókat egyaránt.
Az évek során kétszáznál több reklámfilmet, image filmet, animációt, oktatóvideót gyártottunk, és a vállalkozási tevékenységek, szolgáltatások, gyártási folyamatok szinte teljes palettájának bemutatásában jártasak vagyunk. Filmjeinkkel nemzetközileg is versenyképes produkciókat hozunk létre.
Tudjuk azt, hogy mire számíthatunk egy gyár, vagy termelőüzem image filmjének, vagy akár egy új termék tv spotjának gyártásával kapcsolatban.
Ismerjük a különböző iparágakban alkalmazható technikákat, megoldásokat. Velünk gyorsan, problémamentesen dolgozhat. Operatőreink számtalan helyzetben és területen bizonyítottak már.
Az eszközpark folyamatosan bővül, mindig nyitottak vagyunk a legújabb technikákra és trendekre. Bejártuk Európát, filmezünk nagyvállalatoknak, gyáraknak, állami szervezeteknek és kisebb vállalkozásoknak is, ügyfeleink évek óta visszatérnek hozzánk. Munkáinkra kihívásként tekintünk, megfelelünk minden elvárásnak.
Az árkalkulációnál és a teljes gyártás során alkalmazkodunk megbízóink igényeihez és lehetőségeihez annak érdekében, hogy olyan filmet készíthessünk, amely ár-érték arányban a legkedvezőbb megoldás Megbízónk számára.
Javaslatot teszünk arra, hogy milyen jellegű film készüljön, majd elkészítjük a forgatókönyvet, megalkotjuk a kreatív elemeket, és az egész projektet a szereplőválogatástól a helyszín foglalásáig megszervezzük és kivitelezzük.
Ajánlással rendelkezünk a Samsung, Belügyminisztérium, Bourns, Celanese, Bonafarm, Claessens Group, Kite Zrt., MOL, Arriva Eurobus, Novartis, Pick, TIGÁZ, Brenntag, NAV, National Instruments, Emerson Process Management, Olajterv, OBO, Kulcs-Soft Zrt., Sanmina, Hungerit, PC Aréna, Fevita, Gallicoop, Faurecia vállalatoktól.
Filmjeink teljes gyártási folyamatát, ötletét, forgatókönyvét, a szereplők kiválasztását, helyszín és kellékek beszerzését az Impactfilm (Filmhíradó Mozgóképműhely Kft.) stábja végzi el a Megrendelővel együttműködve.
A filmgyártás folyamata összetett, egy rendezett filmhez nagyobb stáb, szereplők, helyszín és kellék szükséges, ezért gondos szervezést igényel. Az évek során széleskörű ismereteket szereztünk a különböző gyártói-szolgáltatói területeken, folyamatosan képezzük magunkat és igyekszünk elsajátítani a legújabb trendeket, ezért mindig más és más koncepciót ajánlunk Ügyfeleinknek. Az árat nem mi határozzuk meg, hanem Megrendelőnk. Mi csak pár lehetőséget, gyártási költségvetést adunk meg árajánlatkor, de a lehetőségek végtelenek a filmgyártásban, a forgatókönyvíró addig merészkedik, ameddig a költségvetése megengedi. A film annál jobb, minél nagyobb a költségvetés, hiszen annyival nagyobb stáb, annyival több szereplő, kellék és helyszín, annyival több kreatív elem színesítheti az alkotást. Ennek ellenére azért mi képesek vagyunk szerényebb keretből is minden pillanatában lebilincselő, mozgalmas alkotást létrehozni.
A munka jelentős része ránk hárul, de Megrendelőink is szívesen segítenek filmjük készítése során. Nem állítjuk, hogy a filmgyártás könnyű műfaj. Bizony a megrendelőnek is megterhelő az a két-három forgatási nap, valamint a film előkészítő és befejező műveleteinek ellenőrzése. Mégis megéri a befektetett energia, amikor elkészül a közös alkotás. A filmgyártáshoz Ügyfeleinknek nem kell érteni, ez a mi feladatunk. A gyártási folyamatokat, ötletet, szinopszist, forgatót, szereplőket, stb. előre egyeztetjük, így meglepetések nem érhetnek a munka során. A filmes pályafutásunk alatt SOHA nem késtünk le határidőt, SOHA nem volt elégedetlen ügyfelünk, és MINDIG az történik, amit megígértünk, nincsenek félreértések vagy rejtett költségek.
A film egy minden pillanatában mozgalmas jelenetekből álló produkció, majdnem végig mozgatott kamerával, nemzetközi hatású elemekkel.
Az ár általában attól függ, mennyire kreatív, kidolgozott a film, mekkora stáb szükséges hozzá, milyen technika szükséges, hány nap kell majd a forgatáshoz. Alapvetően a filmes árakat nehéz előre meghatározni, leginkább annyi, amennyit szánnak rá. Hiszen a végleges költségvetést a forgatókönyvbe írt kreatív elemek, szereplők, esetleges külsős forgatások határozzák meg. A forgatót tehát akkor lehet megírni, ha tudjuk, meddig ér az alkotói szabadság, vagyis mennyi a keret. De azért vannak csomagajánlataink, hogy kiválasztható legyen egy nagyságrendi elképzelés a minőségi és árszintekből. Soha nem javasoljuk a legegyszerűbb, legolcsóbb megoldásokat, számunkra minden új filmünk nem csupán megélhetés, hanem újabb alkotói kihívás is.

A munkamenetről: Az elejétől fogva végigvisszük, kigondoljuk a kreatív elemeket, Önöknek „csak” segíteni kell a végrehajtásban. Önök meghatározzák a film fő üzeneteit, a tematikát, célcsoportot, adnak egy vázlatot a cégről, ennek alapján mi megírjuk a forgatót, javaslatot teszünk arra, hogy mik kerülhetnének be a filmbe. Ez mind a mi feladatunk, Önöknek csak választani kell majd a felkínált lehetőségek közül.

Kérjen tőlünk ajánlatot, az Ön számára is lesz egy jó ötletünk.

Tel.: 06 70 315 7815

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s