A filmgyártásról

Stábunk készít nemzetközi színvonalú image filmeket, reklámfilmeket, TV spotot, dokumentumfilmeket és kisebb produkciókat is egyaránt.
Többszáz reklámfilmet, image filmet, animációt, oktatóvideót gyártottunk, és a vállalkozási tevékenységek, szolgáltatások, gyártási folyamatok szinte teljes palettájának bemutatásában jártasak vagyunk. Több mint száz forgatót dolgoztunk ki online vagy televíziós feldolgozásra, összességében 300-nál több filmet gyártottunk az évek során.
Gyorsan, problémamentesen dolgozunk, fesztiválokon díjazott operatőreink számtalan helyzetben és területen bizonyítottak már.
Saját eszközökkel, a kezdetek óta változatlan kreatív csapattal dolgozunk. A stáb tagjai magasan képzett, filmfesztiválon díjazott filmes szakemberek.
Sokféle kameramozgató eszközzel, 4K drone quadcopterrel, 4K broadcast kamerákkal rendelkezünk, de bármilyen technika bérelhető a sajátunkon kívül is, a technikai igényeket általában a költségvetés és produkció típusa határozza meg.
Bejártuk Európát, filmezünk nagyvállalatoknak, gyáraknak, állami szervezeteknek és kisebb vállalkozásoknak is, ügyfeleink évek óta visszatérnek hozzánk.

A filmgyártás menete

Elsőként meghallgatjuk az Ön elképzelését arról, hogy milyen filmet szeretne készíttetni, ki a célcsoport, mi az üzenete, stb. Ezután megírjuk a szinopszist, majd annak alapján a végleges forgatókönyvet, megalkotjuk a kreatív elemeket, a stábot bevonva kigondoljuk a kreatív átkötéseket és megoldásokat, amitől az Ön filmje modern és filmszakmailag is kifogástalan lesz. A projektet a szereplőválogatástól a helyszín foglalásáig megszervezzük és legyártjuk ötlettől a vetítésig.
Ajánlással rendelkezünk a Samsung, Belügyminisztérium, Kite Zrt., Bonafarm, Pick, MOL, Novartis, Arriva Eurobus, Novartis, TIGÁZ, NAV, National Instruments, Emerson Process Management, Alpha-Vet, Olajterv, MOL, OBO, Kulcs-Soft, Sanmina, Hungerit, Fevita, Gallicoop, Knorr-Bremse vállalatoktól, valamint több önkormányzattól, oktatási intézményektől, reklámügynökségektől és számtalan gyártól, vállalkozástól is.
IMG_0205.JPGFilmjeink gyártási folyamatát, ötletét, forgatókönyvét, a szereplők kiválasztását, helyszín és kellékek beszerzését elvégezzük a Megrendelővel együttműködve.
Bármilyen filmes feladatot nemzetközi színvonalon, de hazai árazással létrehozunk, ami kreativitást igényel, és köze van a médiához, reklámhoz, filmezéshez. A filmgyártás folyamata összetett, egy rendezett filmhez nagyobb stáb, szereplők, helyszín és kellék szükséges, ezért gondos szervezést igényel. Az évek során széleskörű ismereteket szereztünk a különböző gyártói-szolgáltatói területeken, ezért mindig más és más koncepcióval szolgálunk Ügyfeleinknek.

Kérjen ajánlatot, egyezzünk meg, és az Ön számára is lesz egy jó ötletünk.

Károlyi Marianna
producer
Tel.: 06 70 315 7815
E-mail: karolyi.marianna@impactfilm.hu
Facebook: Facebook: http://www.facebook.com/impactfilm.hu

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s